Nettport for hvermansen

Fredag lanseres en ny inngangsport til journaler på nettet: Metajournals skal helt og fullt dedikere seg til nettskrivekunsten.

Fredag lanseres en ny inngangsport til journaler på nettet: Metajournals skal helt og fullt dedikere seg til nettskrivekunsten.

Lanseringen av det nye nettstedet finner sted i dag på www.metajournals.com.

Metajournals har som mål i å bli inngangsport til all online journalskriving. Tanken er å lage en bedre organisering av private nettsteder, gjerne enkeltpersoners hjemmesider, i tillegg til å løfte disse sidenes status og bedre kommunikasjonen dem imellom.

Tjenesten vil inkludere temaer som hvordan få opprettet en egen journal, dagbok eller avis på nettet, råd om plassering og design, samt intervjuer av onlineskribenter. Nettstedet vil dessuten inneholde svært subjektive og personlige essays fra onlineskribenter. På inngangsporten får du også råd og vink om hvor du kan gå for å få tak i ønsket informasjon.

- Nettet utvikler seg i to veldig forskjellige retninger, sier systemansvarlig i Open Pages, Kymm Zuckert til Wired. - Én er Pepsi.com og de typiske organisasjonsnettstedene, den andre er svært personlige nettsteder, som journaler.

Med Metajournals håper man å inspirere flere enkeltpersoner til å skrive på nettet og i så måte øke kvalitet og dermed også interessen for såkalte "uoffisielle", subjektive og mer personlige ytringer.

Til toppen