Nettsatsing for bedre ammevilkår

Nettgründer og jordmor Siri von Krogh har med BarniMagen.com laget en av få rene nettsatsinger som tjener penger. Men Siri og kollega Silje Nesvik Arnesen i eierselskapet BabyMedia AS hviler ikke på sine laurbær. Nå lanserer de Norges første videonettsted for gravide og småbarnsforeldre.

Nettstedet baby.tv består av mer enn 45 minutter med videoreportasjer, intervjuer og orienteringer for målgruppen - tilgjengelig for alle med ISDN- eller bredbåndsforbindelse, opplyser administrerende direktør Silje Nesvik Arnesen i BabyMedia AS.

- I månedene fremover byr vi på flere timer med interaktivt "nisjefjernsyn", med avspilling direkte over Internett når brukerne er motivert og selv ber om det. Tilbudet består blant annet av jordmor som orienterer om ulike fødestillinger, og gynekologen som orienterer om keisersnitt. Du får demonstrert hvordan du kan lage te av fenikkel som effektivt fjerner kvalme, og du får høre psykologen gi råd til par som venter familieforøkelse, forteller Nesvik Arnesen i en pressemelding.

Ifølge vaskeseddelen vil baby.TV "med levende bilder vise hvordan "proffene" skifter bleier og steller de nyfødte". Det sies og skrives intet om det er Tore Andre Flo, Ole Gunnar Solskjær eller andre fotballproffer det her siktes til, men om det ikke er det - værsågod for tipset.

Det nye nettstedet er utviklet i samarbeid med Live Broadband Productions / OnLive TV, som spesialiserer seg på interaktive fjernsynsproduksjoner og web-TV.

BabyMedia varsler vilje til kreativ tenkning, prøving og feiling med det nye web-konseptet: - Vi vil eksperimentere med blant annet "TV-reklame" fra samarbeidspartnerne på baby.TV, og åpner også for nyskapende muligheter på nettet som kan minne om sponsorater i TV-verden, sier Nesvik Arnesen som legger til at det foreløpig ikke eksisterer planer om å ta betaling for bruk av tjenesten.

- Vi er fryktelig stolte av at vi nå er kommet igang med baby.TV, sier jordmor Siri von Krogh. Hun og BarniMagen.com vant ifjor prisen for beste nykommer i Gulltaggen - og stakk også av med sølv i kategorien "årets nettsted" etter først å ha fått den gjeveste prisen av dem alle: digi-prisen.

+P.S. Visste du forresten at ....

Til toppen