JUSS OG SAMFUNN

Nettsjekkere på danskebåten

Spray vil ta med 1.250 single jenter og gutter på båttur til Danmark.

20. sep. 2002 - 09:47

På Internett er det mange som prøver å finne kjærligheten. I samarbeid med Stena Line tar kontaktforumet SprayDate konsekvensen av dette og vil sende over 1.000 nordmenn med danskebåten den 13. november.

SprayDate har over 200 000 registrerte medlemmer, og har, ifølge Norsk Gallup, rundt 150 000 aktive brukere i måneden. 58 prosent av alle SprayDate-brukere har brukt tjenesten i over et halvt år. Halvparten av brukerne på tjenesten er ute etter ny kjæreste eller en flørt, mens tre av ti leter etter nye venner.

Redaktør Pål Øverseth Nisja regner med at flesteparten av de som vil være med på turen er i SprayDates hovedbrukergruppe, folk i alderen 20 til 35 år.

- 62 prosent av alle våre brukere av SprayDate er i denne aldersgruppen, og det er disse vi kommuniser i all hovedsak mot i vår markedsføring forteller Nisja i en pressemelding.

Og Nisje hevder hardnakket at turen vil bli mer enn kun en rundreise i sex og fyll:

- Det blir mer enn sjekking om bord. Det kommer til å bli kjente norske band, dansekonkurranser og show, selv om vi regner med at mye av moroa blir skapt av de som er med på turen, sier Nisja.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.