Network Associates inn i Symbian

Datasikkerhetsselskapet Network Associates posisjonerer seg for fremtidens 3G-rush og melder seg inn i Symbian.

Datasikkerhetsselskapet Network Associates posisjonerer seg for fremtidens 3G-rush og melder seg inn i Symbian.

Formålet med Network Associates- Symbian-engasjement er å sikre 3G-produkter og løsninger basert på Symbian-plattformen mot fiendtlig kode og andre datatrusler. Sikkerhetsløsningene fra Network Assosiates vil i første rekke gjøres tilgjengelig for Symbian OS smart-phones, opplyser selskapet i en pressemelding.

Det nye partnerskapet innebærer en forsterkning av samarbeidet mellom McAfees globale antivirussentere - AVERT(tm)(Anti-Virus Emergency Response Team) og Symbians ulike tekniske grupper gjennom den videre utviklingsprosessen av operativsystemet Symbian.

For Network Associates er en sentral plass i Symbian-samarbeidet meget viktig for at sikkerhetsselskapet skal kunne fortsette å ligge i forkant av et stadig mer komplekst trusselbilde som følge av 3G-standarden.

- Ettersom 2.5G og 3G begynner å bli en del av vår hverdag, vil hackere og virusutviklere stadig oftere iverksette angrep som utnytter denne teknologien og tjenestene. Derfor er det essensielt at vi allerede i dag starter samarbeidet med mobilindustrien for å sikre løsninger som stopper fiendtlig kode og andre skadelige utbrudd, sier Arvind Narain, Senior Vice President i McAfee Security i pressemeldingen.

Les mer om partnerne i Symbian-samarbeidet på denne nettsiden (engelsk).

Til toppen