AVTALER & KONTRAKTER

Network Norway får drahjelp fra One Call

One Call kan bli redningen for Network Norway-sjef Ingvild Myhres nye mobilnett i Norge.

I april lanserte One Call Norges første gratisabonnement med 88 gratis minutter og 78 gratis SMS hver måned – uten betingelser. One Call sjef Øistein Eriksen hevder at responsen siden har vært helt overveldende, og nærmere 10.000 nye mobilkunder strømmet til selskapet i løpet av de to første dagene.

I en pressemelding i dag melder OneCall at de nå inngår serviceprovideravtale med Network Norway.

Network Norway besitter den 3. GSM-lisensen i Norge, og er eid av blant annet Møller-Gruppen, Orkla og Lyse. Ved å bygge Norges nye mobilnett splitter de det mangeårige teleduopolet på nettsiden.

Avtalen gjelder fra 1. juli i år, og den tidligere avtalen om leveranse av mobiltelefoni med Netcom er opp.

Avtalen med Network Norway vil gi One Call vesentlig bedre innkjøpspriser på mobiltelefoni, men tilgangen til tjenesteutvikling og tilleggstjenester har vært minst like viktig.

- I et knalltøft marked med så mange konkurrenter som det er i det norske mobilmarkedet er det avgjørende for vår suksess at vi jobber med de rette partnerne. Vi har en klar strategi om å være ledene på lavpris til privatmarkedet i Norge, sier Eriksen.

One Call tar sikte på å ha første kunde på hos Network Norway 01. september. Selve leverandørbyttet vil bli nøye planlagt og godt forberedt for å sikre alle kundene i One Call en positiv opplevelse. Flytting av kundemassen vil skje i puljer ut over høsten.

Avtalen mellom det to selskapene markerer også starten på et tettere strategisk samarbeide.

- Network Norway satser ikke selv i privatmarkedet. For å lykkes med å etablere et nytt mobilnett i Norge må Network Norway skape allianser med aktører som lykkes og har et potensiale for kundevekst i nettopp dette segmentet, sier konsernsjef Ingvild Myhre i Network Norway.

One Call har en amibisiøs målsetning om å bli Norges største uavhengige teleoperatør. Selskapet mener å kunne gjennomføre dette og stå løpet ut med sterke eiere som Hafslund Venture og gründere.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.