BEDRIFTSTEKNOLOGI

Network Norway utvider til Nord-Norge

Et samarbeid med mTelecom i Bardu gjør mobiltjenestene tilgjengelige for bedrifter nordpå.

22. mars 2007 - 09:51

Network Norway har inngått et samarbeid med mTelecom i Bardu for å nå ut til bedrifter i Nord-Norge, heter det i en pressemelding. Network Norway tilbyr mobiltelefoni til bedrifter, med utgangspunkt i et eget nettverk som suppleres av kapasitet kjøpt fra Netcom, og lanserte sine tjenester tidligere i vinter.

    Les også:

Ifølge pressemeldingen har mTelecom lokal markedskunnskap, tidligere erfaring med telekomløsninger og en organisasjon som allerede har kommet i gang med salget.

– For oss et dette samarbeidet viktig for å skape et fotfeste i det nordnorske bedriftsmarkedet. mTelecom kjenner både bransjen, markedet og våre løsninger godt, så dette er en meget god løsning for Network Norway, sier Ingvild Myhre, konsernsjef i Network Norway.

Daglig leder i mTelecom, Knut-Bjørnar Braathen, mener det er viktig at bedrifter i Nord-Norge får et nytt alternativ på mobilsiden.

For Bardu kommune innebærer avtalen blant annet at det skapes fire til fem nye arbeidsplasser.

mTelecom og Network Norway skal i første omgang rulle ut mobilabonnementet Network Norway Mobil Basis. Dette beskrives som et skreddersydd abonnement tilpasset bedrifters behov, med «meget konkurransedyktige betingelser, og funksjoner som bedrifter faktisk har bruk for».

De første kundene er allerede på plass: Rema 1000 og Fagsøm i Bardu har signert avtaler om å bruke Network Norway på mobiltelefoni.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.