Networld+Interop i Atlanta lammet

Nettverkleverandørenes store årlige messe og konferanse, Networld+Interop, er lammet som følge av terrorangrepet mot USA.

Nettverkleverandørenes store årlige messe og konferanse, Networld+Interop, er lammet som følge av terrorangrepet mot USA.

Arrangementet til Comdex-organisatoren Key3Media Events pleier å være en stor fest. Flyforbudet og avmaktsfølelsen etter terrorangrepene har ført til en rekke avlyste foredrag og festlige samlinger på Networld + Interop som åpnet i Atlanta søndag, og skal vare helt til lørdag 15. september. De faglige samlingene går stort sett som planlagt. I den grad det er mulig skal hjulene holdes i gang, som et symbol på at terror ikke skal få ødelegge folks liv og velferd.

Det er likevel lagt en kraftig demper på en rekke markeringer, blant annet den formelle lanseringen av versjon 6.0 av Novell Netware, og Check Point Software Technologies' markering av at tallet på deltakere i sikkerhetsalliansen OPSEC har passert tre hundre.

Markedssjef Stig Sjursen i Novell Norge opplyser at det neste uke vil bli et arrangement i Oslo der man samarbeider med Compaq Computer Norway om å presentere den nye nettverksplattformen og tilleggende produkter. Compaq har buntet en rekke av Novells nyeste produkter i tilbehørpakken til de siste ProLiant-tjenerne.

Til toppen