New York Times ringer og vekker deg

Nå kan du bli vekket etter å ha bestilt personalisert vekking via Internett. Kanskje du vil høre de siste aksjekursene i andre enden av telefonlinja, eller hva med siste nytt fra The New York Times?

Nå kan du bli vekket etter å ha bestilt personalisert vekking via Internett. Kanskje du vil høre de siste aksjekursene i andre enden av telefonlinja, eller hva med siste nytt fra The New York Times?

Vekke-tjenesten heter iPING, og den siste avtalen dette selskapet har inngått, er med The New York Times (NYT), skriver Advertising Age. Tjenesten er gratis og er foreløpig kun tilgjengelig i USA og Canada.

For de som velger å bli vekket med NYT-nyheter, kan bli oppringt opp til to ganger i døgnet med de siste overskrifter fra avisens nettutgave. Overskriftene blir da lest opp av en automatisk tjeneste i telefonen når den som blir vekket tar telefonen. Ifølge opplysninger på nettsidene til selskapet, har iPING patent på den Internett/telefonløsningen som overfører meldinger fra Internett til telefon. Selskapet jobber også med å tilpasse løsningen blant annet til WAP-telefoner.


Selskapet har flere ulike løsninger, alle med navn. Skal du bli vekket, går du innpå "Mr Wakeup", trenger du å bli minnet på avtaler, bursdager eller liknende, går du inn på sidene til "Ms Reminder". "Mr Notify" sender en samlebeskjed til en gruppe mennesker, mens "Ms FollowUp" følger pakker du har sendt på deres ferd gjennom det amerikanske postvesenet. Ms FollowUp gir deg beskjed når en pakke har kommet fram til det rette bestemmelsesstedet.

Er det vanskelig å huske når man skal ta medisinen sin, kan nok "Dr Dose" hjelpe deg. På et visst tidspunkt, ringer den interaktive "doktoren" til deg og sier at nå er det på tide å ta pillene, eller hva det måtte være. Den siste tjenesten til iPING er "Mr Dollar", som formidler nyheter fra Wall Street så ofte du vil, opptil én gang i timen. Denne siste tjenesten er levert i samarbeid The Wall Street Journal.

Til toppen