BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nextel leter for deg

Telenor lanserer landets første manuelle søketjeneste. Slik må man forstå selskapets nye tilbud til sine kunder, der selskapets egne erfarne nettjegere vil lete etter det kundene ikke finner.

Frode Eriksen
17. aug. 1999 - 16:46

Finner du ikke det du leter etter på Internett?

Telenor Nextel tilbyr nå en ny manuell søketjeneste for sine kunder som leter forgjeves i Internett-jungelen. Erfarne nettjegere hos Telenor Nextel skal hjelpe brukerne med å finne frem til det de ikke finner selv.

Selskapet viser til en undersøkelse i Science Magazine som viste at søkemotorene på nettet gir dårlige resultater og har problemer med å fange opp nye nettsteder.

Tjenesten er foreløpig et prøveprosjekt, og åpent for alle typer henvendelser, enten det er snakk om e-postadresser, slektninger i USA og til favorittartistens hjemmeside. Nettjeger-tjenesten hjelper også til med å finne informasjon om tjenester på nettet, som for eksempel ordbøker og kurs.

Tjenesten er enkel å bruke. På Nettjeger-siden skriver man inn spørsmålet, velger kategori og sender det inn. Innen 24 timer er svaret i postkassen. En egen database med de vanligste og mest allmenne spørsmålene blir etter hvert gjort tilgjengelig for brukerene, slik at andre også kan få glede av disse. Spørsmål og svar vil bli anonymisert før de publiseres.

Adressen til nettjeger-tjenesten er: www.nextel.no/kundesenter/hjelp/nettjeger/.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.