BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nextel: Tilbyr nettkontor til 49 kroner måneden

Det tok Telenor Nextel bare halvannen time å svare på nyheten om at Tele2 fredag lanserer internettpakken Connect2internet for 42 kroner måneden. Telenors-løsningen "Nextel Kontor" skal demme opp for kundeflukten.

digi:stab
18. sep. 1997 - 18:00

Lanseringen av "Nextel Kontor" er et tilbud til Telenors 150.000 énbruker Internett-kunder som nå får tilgang til en komplett kontorløsning hvor de kan sende og motta elektronisk post, sende fakser, meldinger til GSM-telefoner samt elektroniske meldinger som blir videresendt som fysiske brev.

Tjenesten vil være gratis i en prøveperiode frem til 1. november, dog vil leveringskostnader for faks og fysiske brev e-brev) bli fakturert. Etter prøveperioden vil tjenesten koste kr 49,- pr. måned. Tjenesten er tilgjengelig på på følgende web-adresse: www.nextel.no/kontor. Telenor Internett-brukere må identifisere seg med brukernavn og passord.

- Med Nextel Kontor introduserer vi en ny tjenesteplattform for privatmarkedet. Målsettingen er å gi markedet økt nytte samtidig som vi gjør det enklere å ta i bruk Internett, sier administrerende direktør Morten Lundal i Telenor Nextel i en pressemelding.

Markedet etterspør enkle løsninger for kommunikasjon via Internett. I en undersøkelse utført av Norsk Gallup for Telenor Nextel sier 95 prosent av de spurte at e-post er svært interessant, noe som understøttes av trafikken over selskapets maskiner. Det produseres nå 160.000 elektroniske postmeldinger hver dag og det gjøres 280.000 oppkoblinger for å lese eller sende e-post.

For å imøtekomme behovet blant enmannsbedrifter, hjemmekontor-brukere og privatpersoner som ønsker tilgang til et virtuelt kontor har Telenor Nextel sydd sammen en rekke basisfunksjoner. Disse omfatter blant annet muligheten til sende og lese post uavhengig av tid og sted, legge inn egne bokmerker, sende meldinger til personsøker og mobiltelefon, tilgang til verdensur, etablere egne distribusjonslister og tilgang til en omfattende e-post-katalog - for å nevne noe.

Utover høsten vil Nextel Kontor bli tilført nye funksjoner, deriblant en enkel avtalebok, mulighet for å legge inn feriemeldinger, samt ulike katalogtjenester fra Telenor Media, heter det i pressemeldingen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.