BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nextel velger Microsoft Explorer

Telenor Nextel har bestemt seg for MS Explorer som sin standard nettleser. Det skjer til tross for at Telenor Nextel må trekke tilbake 25.000 ferdigproduserte CD-plater av Explorer på grunn av de siste ukenes sikkerhetshull i nettleseren.

Frode Eriksen
14. mars 1997 - 12:57

En del av arven fra SchibstedNett var valgmulighetene kundene hadde når det gjaldt nettlesere i og med at SchibstedNett tilbød både Netscape og Explorer.

Telenor Nextel går derimot 100 prosent inn for Explorer. Informasjonssjef i Telenor Nextel, Arne Cartridge, sier til digi:tele at Telenor har valgt Explorer som sin foretrukne nettleser - på tross av de siste ukenes mediavsløringer om til dels svært alvorlige sikkerhetshull som er oppdaget i siste utgave av Explorer.

- Vi ser at Microsoft tas problemene alvorlig, noe vi gjør selv også i og med at vi velger å ikke slippe en CD som var ferdigprodusert i 25.000 eksemplarer med den nettleseren det ble funnet en rekke feil i. Vi har 10.000 nye CDer med den siste utgaven av Explorer klar for markedet om én uke, sier Cartridge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.