AVTALER & KONTRAKTER

Nextgentel kjøper bredbåndskunder

I forbindelse med et nytt oppkjøp, har Nextgentel skaffet seg mer enn 3000 nye, aktive bredbåndsabonnenter.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
4. juli 2005 - 10:02

Nextgentel annonserte fredag at selskapet har kjøpt det heleide datterselskapet PC Support Bredbånd av PC Support, som holder til i Sykkylven.

Avtalen innebærer at Nextgentel og PC Support AS etablerer et langsiktig samarbeid om å videreutvikle bredbåndstilbud til både bedrifter og private på Sunnmøre og Nord-Vestlandet.

Som et ledd i avtalen overtar Nextgentel et bredbåndsnett og noe over 3.000 aktive linjer, hvorav omtrent 350 er levert i bedriftsmarkedet. I tillegg til Nextgentels fokus på både privat- og bedriftskundene, vil PC Support i bedriftsmarkedet videreføre kundeansvar og dialog, med Nextgentel som underleverandør av bredbåndsaksess og naturlig tilhørende tjenester.

Avtalens verdi er 19,6 millioner kroner, hvorav 15 millioner kroner gjøres opp kontant ved overtakelsen, og resterende kontant etter nærmere avtalte milepæler i forbindelse med innfasing av nettverk og kunder i Nextgentels nett.

- For å forsterke Nextgentels tilstedeværelse i utvalgte regioner, er det vår strategi å overta lokale selskaper med egen infrastruktur og kunder. Når vi nå overtar PC Support Bredbånd AS, kan vi samtidig utvide vår tilstedeværelse på Sunnmøre med over 40

sentraler. Vi kommer til å forsterke denne tilstedeværelsen ytterligere i tiden som kommer ved å styrke kapasitet og ytelse i det utbyggingsprogrammet som PC Support har gjort

i eget nett, samt utvide vårt nett ytterligere til å omfatte områder med kundepotensial, fra Sogndal i sør til Kristiansund i nord. Dette kan gjelde både nye områder samt fortetting hvor en ser synergier i leveranser til bedrifter og deres ansatte og forbindelser lokalt, sier Olav Stokke, administrerende direktør i Nextgentel, i en pressemelding.

Nextgentel vil inkludere 2.700 - 3.000 aktive linjer fra PC Support Bredbånd, avhengig av status for leveranse og idriftsettelse, i Nextgentels månedstall for juni 2005. Overtakelsen av PC Support Bredbånd AS vil ikke ha balanse-, omsetnings- eller resultateffekt for Nextgentel i andre kvartal av 2005.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.