NextGenTel med nye bredbåndstjenester

Bredbåndsleverandøren NextGenTel lanserte onsdag to nye DSL-produkter rettet mot småbedrifter.

NextGenTel har til nå tilbudt ADSL- og SHDSL-løsninger for bedrifter med minst 1 Mb/s i båndbredde. Nå lanserer selskapet to rimeligere tjenester med lavere båndbredde.

Både den nye ADSL- og den nye SHDSL-løsningen har en nedlastingshastighet på 512 kb/s. Opplastingshastigheten for det nye ADSL-abonnementet - Bravo 500 - er på 256 kb/s, mens opplastingshastigheten til SHDSL-løsningen selvfølgelig er den samme som nedlastingshastigheten, 512 kb/s.

Med ett års kontrakstid vil ADSL-løsningen koste 595 kroner i måneden, mens bedriftene må ut med 895 kroner i måneden for SHDSL-løsningen. Prisene er eksklusiv mva.

NextGenTel mener dette er første gang bedrifter får et tilbud om symmetrisk bredbånd for under tusen kroner i måneden.

Også prisene på de andre SHDSL-produktene reduseres noe.

- SHDSL er den godkjente symmetriske standarden innenfor xDSL-basert bredbånd, og xDSL-basert bredbånd erstatter nå stadig oftere andre kommunikasjonsteknologier som Frame, x.25, leide linjer og ISDN på grunn av den gode kombinasjonen av driftsstabilitet og lave kostnader", sier NextGenTels informasjons- og markedsdirektør Morten Ågnes, i en pressemelding.

Ågnes forventer disse produktene i den nedre delen av båndbreddeskalaen, sammen med tidligere lanserte produkter som VPN og automatiserte hosting-tjenester, vil øke selskapets konkurransekraft.

NextGenTels komplette prisliste for bedriftskunder finnes på denne siden.

;