BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nextgentel med utvidet ADSL-tilbud til bedrifter

Nextgentel innfører flere og til dels billigere ADSL-løsninger for bedrifter.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. nov. 2007 - 10:27

Nextgentel har lenge hatt et betydelig bredere utvalg av ADSL-tjenester for private enn for bedrifter. Nå innfører selskapet en rekke nye abonnementer som gir bedriftene mer å velge mellom.

Dette inkluderer abonnementet Bedrift Mini, som er et nytt lavprisprodukt rettet mot bedrifter med begrensede behov for hastighet. For 299 kroner i måneden, eksklusiv mva, kan bedriftene nå få et abonnement med 500 kbit/s nedlastingshastighet og 250 kbit/s opplastingshastighet.

Det dyreste abonnementet, Mega Bedrift 20000, er blitt betydelig billigere. Prisen er satt ned fra 1495 kroner til 949 kroner, eksklusiv mva.

Abonnementsutvalget består nå også av en serie andre Mega Bedrift-produkter, som alle tilbyr opplastingshastighet på 1 Mbit/s.

Dessuten har Nextgentel helt fjernet grensen på hvor lang avstand bredbåndet har kunnet leveres. Denne har tidligere vært på 4 kilometer, men etter gode erfaringer etter å ha fjernet grensen for privatmarkedet i februar, innfører selskapet nå et produkt, Bedrift 1000, som i beste fall har en hastighet på 1 Mbit/s inn og 350 kbit/s ut, men hvor netto oppnådd hastighet kan avvike til dels vesentlig fra dette alt etter avstand til sentralen.

Dette abonnementet koster 399 kroner i måneden, eksklusiv mva.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.