NextGenTel og Egroup inngår samarbeid

NextGenTel og Egroup har inngått et samarbeid om å tilby hosting-tjenester for domene, e-post og web.

Det er gjennom et strategisk samarbeid med Egroup at NextGenTel nå lanserer hostingløsninger basert på automatiserte, kraftige systemer etablert i sikre omgivelser i Egroups driftssentral på Hamar, og hvor hele prosessen fra bestilling til drift og vedlikehold er automatisert og blir tilgjengelig fra NextGenTels web-sider.

De etablerte tjenestene er orientert mot et volummarked, og vil være svært aggressivt priset basert på en kosteffektiv løsning hvor kunder kan registrere og oppbevare sine Internett-domener, samt håndtere e-post og webområder direkte på nett. Det har vært lagt betydelig vekt på at kundene enkelt og fleksibelt skal kunne etablere mer skalerbare og sikrere løsninger enn dagens tradisjonelle systemer.

Tjenesten vil tilbys både bedriftsmarkedet og deler av privatmarkedet.

Antall bedrifter og private med bredbånd fortsetter å vokse i Norge, og en undersøkelse NextGenTel har fått foretatt leder oss til å tro at totalmarkedet for bredbånd vil kunne gi 175.000-200.000 nye DSL-baserte bredbånds-installasjoner i 2004. Ved årsskiftet 2003/2004 hadde NextGenTel 63.300 bredbåndslinjer i drift, en netto økning på 1.800 linjer i desember.

Nye kunder kan bestille hosting av domener, epost og web fra i dag, og tjenesten vil være i full operativ drift fra og med månedsskiftet januar/februar 2004, melder selskapene.

Til toppen