Nextra gir kunder virusbeskyttelse

Nextra og Symantec har inngått en avtale om levering av ny programvare for datasikring av de fleste av Nextras Internett-kunder.

Nextra og Symantec har inngått en avtale om levering av ny programvare for datasikring av de fleste av Nextras Internett-kunder.

- Vi tar kundenes sikkerhet på nettet meget alvorlig, og ønsker å ligge ett steg foran. Samtidig er det vår strategi å kontinuerlig tilrettelegge nye og bedre tjenester for våre kunder. Derfor har vi valgt å samarbeide med Symantec for å kunne tilby våre kunder økt sikring av egen datamaskin, sier administrerende direktør i Nextra, Morten Lundal i en pressemelding.

Eksisterende Pluss-kunder får tilgang til sikkerhetsprogrammet Norton Anti Virus, mens Total-kunder i tillegg vil få Norton Internet Security.

Ifølge Nextra vil oppdateringer fra Symantecs databaser gjøre at kundene til enhver tid er sikret at programvaren inneholder seneste informasjon om virus. Norton Anti Virus skanner elektronisk post med vedlegg for alle de vanligste e-postlesere, og kan blant annet avdekke virus i komprimerte filer. Dermed slipper brukerne å bekymre seg for å åpne post med skadelig innhold. Norton Internet Security 2000 sikrer PC-en mot angrep fra hackere ved hjelp av en såkalt brannmur, og åpner for filtrering av websider med uønsket materiale for barn.

Virusbeskyttelsen tilbys bare for de av Nextras kunder med operativsystemene Windows 95/98 og NT.

Til toppen