Ni millioner så Madonna på Internett

Uten trengsel foran ved scenen var ni millioner mennesker vitne til Madonnas Live-opptreden på Internett.

Uten trengsel foran ved scenen var ni millioner mennesker vitne til Madonnas Live-opptreden på Internett.

Madonnas konsert som ble overført via Internett tirsdag kveld gikk hjem til ni millioner mennesker.

2000 menneskene som hadde sikret seg plass i Brixton Academy kunne dele gleden over superartistens come-back på scenen etter syv års fravær fra London med fans fra hele verden.

Konserten ble overført via Internettstedet msn, som eies av Microsoft Corporation.

- Live-sendingen på msn ble en gigantisk suksess. Vi er selvsagt svært fornøyd med å tilby så god underholdning til dem som bruker msn.no som sitt hjem på Internett, sier Torstein Harildstad, sjef for msn.no. Han så selv konserten foran PC-en sin hjemme.

Fra lasteplanet til en gammel amerikansk van sang hun "Amazing" fra sitt første album. Senere fulgte "Runaway lover" og "Don't tell me" fra den nye platen.

msn hadde sikret seg eksklusive rettigheter til å sende konserten som også blir å finne som opptak på msn.no i to uker fremover. Konserten ble streamet og gjort tilgjengelig med Windows Media Player 7.

De som ønsker å se konserten kan jo selv vurdere om de 500 som kjøpte billetter for inntil 14.000 kroner per stykk fikk valuta for pengene.

Resten kan i hvert fall skryte på seg å ha vært på konsert med Madonnas venner og bekjente som Mick Jagger, George Michael, Liam Gallangher, Mel C og en horde Madonna-lookalikes.

Til toppen