Nok et norsk IT-selskap forsvinner til Sverige

Det svenske Internett konsulentselskapet Framfab har vært på snartur over kjølen og plukket opp det haldenbaserte Internett-selskapet makeIT.

Det svenske Internett konsulentselskapet Framfab har vært på snartur over kjølen og plukket opp det haldenbaserte Internett-selskapet makeIT.

Det relativt ukjente nettkonsulentselskapet makeIT innlemmes nå under Framfab-paraplyen.

makeIT, som ble etablert i august 1999, har på kort tid vokst fra tre gründere til 25 ansatte. Før Framfab beilet selskapet i senk, eide de ansatte samtlige aksjer i MakeIT.

Det er ukjent hvor mye Framfab har betalt for makeIT.

- For oss er Framfab en ideell partner. Selskapet har et tjenestetilbud og en kultur som passer perfekt inn i MakeITs filosofi. Framfab er en partner som gir oss ytterligere muligheter til ekspansjon. Sammen skal vi være en sterk strategisk partner for de største norske bedriftene, sier administrerende direktør i makeIT Per Olav Andersen i en pressemelding.

Andersen sier til digi.no at selskapet har tyngre kompetanse på større systemer og plattformer enn det Internett-konsulenter tradisjonelt har hatt. Selv om makeIT blir innlemmet i Framfab skal dette ikke forandre profilen til Halden-selskapet, sier Andersen. Men han håper på at dette kan gi selskapet evnen til å vokse seg større enn de er i dag.

Framfab sin eksentriske gründer og CEO, Jonas Birgersson, uttaler i en pressemelding at makeIT er det mest kompetente internettkonsulentselskapet i Norge.

- Deres kompetanse vil bli et verdifullt tilskudd for Framfabs virksomhet i Norge, sier Birgersson pressemeldingen.

Les om Framfabs tidligere bedrifter i Norge:


Framfab kjøper seg inn i Norge

Framfab har gjennom oppkjøp og fusjoner blitt et stort internettkonsulentselskap med mer enn 1.700 medarbeidere fordelt på 41 kontorer spredd rundt i Europa.

Til toppen