Nok et selskap vil bruke Network Norways nett

Network Norway har inngått en strategisk avtale med nok et teleselskap.

Nok et selskap vil bruke Network Norways nett

Network Norway besitter den tredje GSM-lisensen i Norge, og har eiere som Møller-Gruppen, Orkla og Lyse i ryggen.

Ved å bygge Norges nye mobilnett utfordrer selskapet det mangeårige teleduopolet på nettsiden.

Network Norway har fra før inngått strategiske avtaler med OneCall og BaneTele. Sist ut er tele-kommunikasjonsselskapet Telipol.

    Les også:

Avtalen går ut på at Telipol kjøper trafikk i Network Norways mobilnett, og gjør at Telipol nå kan levere mobiltelefoni i tillegg til sine markedsledende bredbåndsprodukter og –tjenester.

- Vi har som visjon å tilby rimelige telekommunikasjonsløsninger. Ved at Network Norway står for drift og utvikling av mobilnettet kan Telipol fokusere på salg og kostnadskontroll, sier administrerende direktør Christian Hagen i Telipol.

- Vi er begge utfordrere i telekombransjen, og Telipol er et selskap vi kan identifisere oss med. Telipol har fått et godt fotfeste innenfor bredbåndstelefoni, og det er et naturlig neste skritt for dem å inkludere mobiltelefoni i sin portefølje. De har tilgang til både distribusjon og markedsføring som gir dem gode forutsetninger for å lykkes, sier leder for videresalg i Network Norway, Hanne Løvstad.

Telipol spesialiserer seg på å levere komplette kommunikasjonsløsninger til både privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet fortsetter som en rendyrket tjenesteyter innenfor kommunikasjon, og ved å kjøpe trafikk i Network Norways mobilnett vil de levere løsninger bestående av både mobiltelefoni og tilhørende produkter som bredbåndstelefoni og bredbåndstjenester.