TELE-KOMMUNIKASJON

Nok et selskap vil bruke Network Norways nett

Network Norway har inngått en strategisk avtale med nok et teleselskap.

Network Norway besitter den tredje GSM-lisensen i Norge, og har eiere som Møller-Gruppen, Orkla og Lyse i ryggen.

Ved å bygge Norges nye mobilnett utfordrer selskapet det mangeårige teleduopolet på nettsiden.

Network Norway har fra før inngått strategiske avtaler med OneCall og BaneTele. Sist ut er tele-kommunikasjonsselskapet Telipol.

    Les også:

Avtalen går ut på at Telipol kjøper trafikk i Network Norways mobilnett, og gjør at Telipol nå kan levere mobiltelefoni i tillegg til sine markedsledende bredbåndsprodukter og –tjenester.

- Vi har som visjon å tilby rimelige telekommunikasjonsløsninger. Ved at Network Norway står for drift og utvikling av mobilnettet kan Telipol fokusere på salg og kostnadskontroll, sier administrerende direktør Christian Hagen i Telipol.

- Vi er begge utfordrere i telekombransjen, og Telipol er et selskap vi kan identifisere oss med. Telipol har fått et godt fotfeste innenfor bredbåndstelefoni, og det er et naturlig neste skritt for dem å inkludere mobiltelefoni i sin portefølje. De har tilgang til både distribusjon og markedsføring som gir dem gode forutsetninger for å lykkes, sier leder for videresalg i Network Norway, Hanne Løvstad.

Telipol spesialiserer seg på å levere komplette kommunikasjonsløsninger til både privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet fortsetter som en rendyrket tjenesteyter innenfor kommunikasjon, og ved å kjøpe trafikk i Network Norways mobilnett vil de levere løsninger bestående av både mobiltelefoni og tilhørende produkter som bredbåndstelefoni og bredbåndstjenester.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.