BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nokia 6110 til Norge

6110-modellen til Nokia er kommet i handel i Norge. Telefonen, som ble lansert i fjor høst, varsler et generasjonsskifte med sine finesser, som inkluderer infrarød overføring av data og spill, og har muligheter for personlig filtrering av innkommende samtaler.

Frode Eriksen
2. feb. 1998 - 12:40

Mobilapparatet gir en standbytid på opptil 270 timer (11 dager) med standardbatteriet og opp til 450 timer med et maratonbatteri. Taletiden er opp til fem timer med vanlig batteri og opptil åtte timer med det største. Det er også mulig å bruke standard nikkelmetallhydrid-batteri, samt et vibrerende batteri.

Filtreringen av innkommende samtaler gjør det mulig for brukeren å tilpasse apparatet etter situasjonen en befinner seg i. For eksempel ved å velge "møte-modus", ringer telefonen kun ved prioriterte samtaler, mens "ute-modus" gjør at telefonen ringer høyere og kan programmeres til å bare slippe private samtaler gjennom. Brukeren kan også definere forskjellige ringetoner for ulike grupper av innringere, som venner og kolleger.

Telefonen støtter datatjenester, har en innebygd kalender og håndterer tekstmeldinger (SMS). Ved hjelp av en infrarøde sender er det også mulig å kommunisere trådløst med en PC eller en annen Nokia 6100-telefon.

Den infrarøde senderen kan blant annet brukes til å spille dataspill med en annen bruker av den samme telefonmodellen.

Telefonen veier 137 gram, kan liste opp de 10 siste samtalene med tidfesting av tapte samtaler og gir tilgang til 28 språk.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.