Nokia lanserer seks nye telefoner

Lekkasjene stemte ikke helt : Nokia lanserte i dag seks, ikke fire nye telefoner med Communicator 9210i med Operas nettleser på topp.

Forhåndslekkasjene i Sverige viste seg å stemme ganske bra, men ikke helt. Klokken 12:00 i dag lanserte Nokia seks nye telefoner.

Dette er nyhetene:

Nokia 9210i: Oppfølger til dagens 9210 Communicator. Blir Nokias nye toppmodell med en full nettleser - selskapet har inngått en avtale med norske Opera. Med Opera, støtte HTML 4.01 (vanlige Internett-sider), Flash-animasjoner, Javascript og Realone-musikk, minner Communiactor stadig mer om en mobil PC. Telefonen har ellers med oppgraderingen fått GPRS, Bluetooth, MMS-meldinger og fargeskjerm. Telefonen kommer i salg i annet kvartal. GPS-posisjoner selges som tilleggsutstyr.

Nokia 7210: Fargeskjerm med 4096 farger, kan sende og motta MMS-meldinger, Java og stereo radio. Trebånds-dekning og GRPS.

Nokia 6310i: Oppfølger til 6310 med triband, GPRS, Bluetooth og Java. Kommer i salg i andre kvartal. Inneholder to Java-programmer for konvertering av avstander og temperaturer.

Nokia 3410: Oppfølger til massemarkedstelefonen 3330. Har Java-basert spill og kan laste ned nye. Telefonen har også et system for logoer med 3D-grafikk, EMS-meldinger og et system for bilderedigering. Kommer i salg i andre kvartal.

Nokia 3510: MMS og naturtro (polyfoniske) ringetoner. I salg i andre kvartal.

Nokia 3315: En enklere versjon av 3410 for det asiatiske markedet med opplegg for enklere inntasting av thailandske og kinesiske tegn.

Dagensspørsmål


Hvilken mobiltelefon tror du at du vil du kjøpe neste gang?

Motorola
Samsung
Nokia
Sony Ericsson
Siemens
Alcatel
Handspring
Annet merke

Trykk her for å se resultatet så langt

Til toppen