FORBRUKERTEKNOLOGI

Nokia med nye mobiler til høsten

Nokia kommer til høsten med tre nye mobilmodeller i mellomsegmentet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. juni 2007 - 09:59

Nokia annonserte i dag, i forbindelse med Nokia Connection-konferansen i Singapore, tre nye mobiltelefoner med middels avansert funksjonalitet. De tre modellene skal komme i salg i løpet av tredje kvartal.

Nokia 6267 er en foldemodell med egne medietaster for å styre musikkspiller, se på videoer og bla i bilder. Den er utstyrt med to kameraer, hvor hovedkameraet har en oppløsning på 2 megapiksler og er utstyrt med blits.

Modellen støtter minnekort på inntil 4 GB minne og har også støtte for 3G.

Telefonen skal ha en taletid på inntil 6,5 timer og en standbytid på opptil 12,5 dager. Forventet utsalgspris er 240 euro før skatter og avgifter.

Nokia 6267

Nokia 3500 classic er en enklere modell med forholdsvis lav pris - 135 euro før skatter og avgifter. Den leveres med FM-radio, 2 megapikslers kamera og en kontaktliste med plass til 2000 oppføringer. Taletiden skal være på inntil 3 timer, mens standbytiden er på maksimalt 12 dager.

Nokia 6121 classic og 3500 classic

Den tredje modellen heter Nokia 6121 classic. Ifølge Nokia kommer ikke den til å komme i salg i Skandinavia. Mobilen har støtte for den raske nedlastingsteknologien HSDPA, også kjent som turbo 3G, i tillegg til 2 megapikslers kamera med panoramamodus. Modellen inkluderer et program som skal gjøre det enkelt å overføre kontakter og annen informasjon fra eldre Nokia-modeller til den nye mobilen. Forventet pris er 260 euro før skatter og subsidier, men modellen ventes altså ikke til Skandinavia.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.