Nokia-mobiler til pers på parisisk catwalk

Mobiltelefoner er definitivt blitt en del av motebildet, og for andre år på rad deltar Nokia i moteuken i Paris. I fjor var det mote-telefonen 8210 som fikk plass på catwalken.

Mobiltelefoner er definitivt blitt en del av motebildet, og for andre år på rad deltar Nokia i moteuken i Paris. I fjor var det mote-telefonen 8210 som fikk plass på catwalken.

Så er det klart. Nokia Group skal for andre år på rad delta i Paris Fashion Week. Den finske mobil-yndlingen melder i dag at de er i ferd med å involvere seg ytterligere i moteverdenen. Utvide sitt mote-engasjement, så å si.

Noen av designerne som dukker opp under moteuken er Gilles Rosier, José Enrique Ona Selsa, André Walker, Gaspard Yurkievich, Sharon Wauchob, Icarius, Dorothée Perret, Kostas Murkudis, og sist men ikke minst Alexandre Herchcovitch.

Hverken Nokia eller mobilprodusentens sjefs-designer Frank Nuovo vil foreløpig ut med detaljer om hvordan de nye mote-telefonene skal se ut.

Om Nokia planlegger en egen Claudia Schiffer-modell, slik Palm gjorde for en motevisning for et par uker siden, vites heller ikke. Du kan forøvrig lese en artikkel om denne her: Palm lanserer babe-Palm

- Vi er svært fornøyd med å delta i Paris Fashion Week i år også. Våre erfaringer fra i fjor var udelt positive og vi ønsker å fortsette å involvere oss i ulike livsstilsrelaterte aktiviteter og happenings. Suksessen våre mobiltelefoner opplever i verden i dag sånn rent motemessig, viser at mobiltelefoner ikke lenger bare er et kommunikasjonsverktøy. Telefonen er blitt et tilbehør (eller accessorie om du vil) som uttrykker en livsstil, smak og personlighet, uttaler Nokias markedsvisepresident Pekka Rantala i pressemeldingen (fritt oversatt).

Les mer om livsstils-Nokia her:


EMI Music og Nokia samarbeider om mobil-ringetoner

Til toppen