RESULTATERFINANS

Nokia og Data Respons blir partnere

Senere i dag offentliggjør norske Data Respons at de har inngått en partneravtale med Nokia.

2. des. 2003 - 09:00

Data Respons opplyser tirsdag at selskapet blir hoveddistributør, systemintegrator og kompetansepartner for Nokia.

Data Repons ASA syr sammen innebygde datasystemer (embedded solutions) for kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet er notert på Oslo Børs. Data Respons har hittil fokusert på løsninger som lar industriutstyr kommunisere trådløst med styringsystemer og tradisjonelle IT-systemer, men satser nå hardere på husholdningsutstyr.

- Avtalen forsterker Data Respons` posisjon som den foretrukne partner for innebygde datasystemer i Norden.

M2M er en fellesbetegnelse for all teknologi som muliggjør trådløs oppkopling og kommunikasjon mellom maskiner, mennesker og mobiltelefoner. Nokia er mest kjent for å være verdensledende innen trådløs kommunikasjon i forbrukermarkedet. De færreste kjenner til at Nokia også betraktes som verdensledende innenfor M2M.

- Nokia og Data Respons har samarbeidet i flere år i Norge. Utvidelsen av denne avtalen er en anerkjennelse og en bekreftelse på at selskapet har inntatt en ledende posisjon som kanal og partner for innebygde datasystemer i det nordiske markedet, skriver adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons.

- Vi er best på connecting people - uavhengig av tid og sted. Sammen med partnere som representerer det beste innenfor sitt område, kan vi oppnå synergi. Derfor er det en glede å få samarbeide enda tettere med Data Respons, ikke bare i Norge, men i hele Norden, sier Jukka Kuusinen, General Manager M2M Business i Nokia.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.