Nokia og Data Respons blir partnere

Senere i dag offentliggjør norske Data Respons at de har inngått en partneravtale med Nokia.

Senere i dag offentliggjør norske Data Respons at de har inngått en partneravtale med Nokia.

Data Respons opplyser tirsdag at selskapet blir hoveddistributør, systemintegrator og kompetansepartner for Nokia.

Data Repons ASA syr sammen innebygde datasystemer (embedded solutions) for kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet er notert på Oslo Børs. Data Respons har hittil fokusert på løsninger som lar industriutstyr kommunisere trådløst med styringsystemer og tradisjonelle IT-systemer, men satser nå hardere på husholdningsutstyr.

- Avtalen forsterker Data Respons` posisjon som den foretrukne partner for innebygde datasystemer i Norden.

M2M er en fellesbetegnelse for all teknologi som muliggjør trådløs oppkopling og kommunikasjon mellom maskiner, mennesker og mobiltelefoner. Nokia er mest kjent for å være verdensledende innen trådløs kommunikasjon i forbrukermarkedet. De færreste kjenner til at Nokia også betraktes som verdensledende innenfor M2M.

- Nokia og Data Respons har samarbeidet i flere år i Norge. Utvidelsen av denne avtalen er en anerkjennelse og en bekreftelse på at selskapet har inntatt en ledende posisjon som kanal og partner for innebygde datasystemer i det nordiske markedet, skriver adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons.

- Vi er best på connecting people - uavhengig av tid og sted. Sammen med partnere som representerer det beste innenfor sitt område, kan vi oppnå synergi. Derfor er det en glede å få samarbeide enda tettere med Data Respons, ikke bare i Norge, men i hele Norden, sier Jukka Kuusinen, General Manager M2M Business i Nokia.

Til toppen