Nokia-plattform for enda smartere mobiler

Egenskapene i den nyeste utgaven av Symbian-baserte S60 vil glede profesjonelle brukere.

Nokia-plattform for enda smartere mobiler

Egenskapene i den nyeste utgaven av Symbian-baserte S60 vil glede profesjonelle brukere.

Nokia har demonstrert en oppgradering til sin Symbian-baserte plattform for smarte mobiltelefoner, på fagmessen Symbian Smartphone Show i London: S60 3rd Edition Feature Pack 1.

I forhold til dagens S60 3rd Edition, utmerker Feature Pack 1 seg med forbedret nettleser, nye egenskaper innen lokalisering, og nye muligheter for drift.

Feature Pack 1 nøyer seg med én nettleser, som støtter både vanlige nettsider og tjenester som er optimert med tanke på mobile brukere. Nettleseren har fått egenskaper som automatisk utfylling av datafelter, passord-håndtering og flytende verktøylinje.

Bedre egenskaper innen lokalisering skal ifølge Nokia gjøre det mulig å effektivt lage applikasjoner med tjenester som utnytter kjennskap til hvor brukeren befinner seg i øyeblikket.

Nyhetene innen drift skal gi bedrifter anledning til å fjernstyre sine tilleggsapplikasjoner.

Ellers er det også en del «pynt», som lydmeldinger, «video ringetone», animert skjermsparer og flere typer alarmer.

Nokia forsikrer at alt som er laget med tanke på S60 3rd Edition også vil kjøre på FP1. Selskapet legger til at applikasjoner laget for FP1 også vil kunne brukes på det eldre systemet. Merk at det ikke er binærkompatibilitet mellom S60 3rd Edition og de foregående utgavene av Nokias plattform for smarte mobiler.

    Les også:

Til toppen