Nokia stenger dørene for Nokia Game

Kunne du tenke deg å være med på årets Nokia Game, er det for sent.

Finske Nokia Group mener PR-stuntet er en fantastisk suksess før spillet i det hele tatt har startet: én million mennesker har meldt seg på for å delta i 'Nokia Game' som arrangeres fra 11. til 29. november i år.

Dermed hevder finnene at de har nådd maksimum kapasitet og stenger dørene for flere spillere, skriver Nokia i en pressemelding. Det har vært en enorm påmelding av nett- og mobilbrukere i 25 land siden Nokia annonserte påmeldingen mandag 21. oktober.

Det er fjerde år på rad selskapet arrangerer spillet og på det meste har mellom 500 og 600.000 spillere deltatt, så økningen i 2002 er ganske formidabel.

Spillerne mottar i spillperioden hint, beskjeder og oppgaver via ulike mediekanaler. Nokia benytter weben, SMS, chat, IVR og minifilmer over nettet for å kommunisere med spillerne.

Tema for årets konkurranse er musikkindustrien, og spillerne trenger kun SMS og en datamaskin med nettoppkopling for å delta.

Mellom 10 og 100 av de beste spillerne i hvert land vil kunne vinne den nye Nokia-modellen, 3650 MMS-mobil med integrert kamera- og videoopptaker, etter endt dyst.

Her er tidligere saker i digi.no om spillet:

Til toppen