BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nordic VLSI opp på døsig IT-børs

I likhet med de øvrige selskapene, var det lite aktivitet rundt IT-selskapene på Oslo Børs torsdag. Nordic VLSI var unntaket, og aksjen endte opp 8,22 prosent på 231.200 aksjer.

Eirik Flaa
4. sep. 1997 - 20:47

Meglerne opplevde en rolig dag på børsen i dag. Ingen store nyheter ga dempet aktivitet, og totalt ble det ikke omsatt aksjer og grunnfondsbevis for mer enn 900 millioner kroner. Kursmessig var børsen også relativt stabil, og en liten oppgang i morgentimene svant hen utover dagen. IT indeksen endte ned 1,35 punkter.

En god dag ble det likevel for Nordic VLSI som steg med 3 kroner til 40 kroner. Aksjen ble også omsatt på et relativt høyt volum, dagens labre interesse tatt i betraktning. Totalt ble det omsatt 231.200 aksjer i Nordic VLSI torsdag.

Mindre endringer ble det også for Agresso og Superoffice som begge falt med 4-5 prosent, mens EDB opplevde en oppgang på 6,25 prosent. Omsetningen på aksjene var imidlertid lav.

- I dag ble en rolig dag for IT-aksjene. Ingen av de store har rørt særlig på seg, sier en analytiker til digi.no etter børsens stengetid. Han refererer til at de tunge aksjene i indeksen, SMG, Ark og Merkantildata, har ligget urørt.

- Begivenhetene har vel ikke akkurat haglet i dag, så her på huset har vi fått oss en velfortjent hvil, sier analytikeren spøkefullt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.