Nordmenn bak ny nettradioportal

Radionytt.no lanserer i dag nettstedet lytte.no - en nettradioportal der du kan lytte til nettradio fra hele verden.

Radionytt.no lanserer i dag nettstedet lytte.no - en nettradioportal der du kan lytte til nettradio fra hele verden.

Det finnes flere tusen radiostasjoner fra hele verden som legger ut programmene sine på Internett, slik at det kan lyttes til på direkten. Bare i Norge er det minst 50 forskjellige nettradiokanaler, og noen av disse kan bare lyttes til over nettet.

Det store problemet har vært å finne fram i jungelen, derfor har Lytte.no samlet sammen linker til de mest interessante nettradioene fra tre kontinenter, og fordelt radiostasjonene både utfra geografisk plassering og type/format . Lytte.no blir driftet av radionytt.no - et nettsted for radiointeresserte, med daglige nyheter fra og for radiobransjen.

- Det er for eksempel mulig å lytte til radiostasjoner som bare sender nyheter, bare klassisk, bare dansband, bare dance, bare hits eller radiostasjoner som sender en variasjon av alt mulig. Stasjoner fra Norge og Norden blir imidlertid prioritert. Lytte.no har valgt å presentere et utdrag av alle de tusenvis av stasjoner som er tilgjengelig, slik at det blir enklere å finne fram for brukeren, og nettstedet vil bli utviklet videre i nært samarbeid med brukerne, sier daglig leder Kyrre Dahl i en pressemelding.


- Nettradio er fortsatt i startgropen, men etterhvert som bredbånd blir mer vanlig i Norge, har vi stor tro på at mange mennesker vil ha bruk for en nettradioportal, sier han.

Til toppen