KORTNYTT

Nordmenn kjører IP-telefoni fra Hong Kong

Norske eiere vil erobrer verden med IP-telefoniprodukter styrt fra Hongkong; Nederland og Fillipinene.

9. jan. 2006 - 13:25

Det norske markedet for IP-telefoni begynner å bli skviset etter at et førtitalls aktører nå har poppet opp.

Konkurransen har blitt tøff og tilspisset på hjemmemarkedet. Dett er grunnen til at IP Calls Communication som er et Hong Kong-basert selskap med norske gründere og norsk ledelse, lanserer IP-telefoni produktet Easy Phone mot Europa og USA.

Ifølge selskapets styreformann, Morten Løfsnæs, er det nye telefonisystemet allerede blitt godt mottatt av distributører og detaljister i England og USA.

For detaljistleddet representerer det en stor mulighet til å få en større del av et nytt og sterkt voksende marked. Detaljistene har også mulighet til å selge IP Calls kontantkort.

I USA har IP Calls Communication fått avtale med Ingram Micro, og i England med Coch Media, som vil kjøre en lansering i alle PCworld butikkene i England i begynnelsen av mars.

Produktet selges over disk med programvaren på CD og USB-telefonen i en pakke. Løsningen vil også bli solgt over Amazon.com.

Løsningen er ”plug & play til private og bedrifter.

Easy Phone er en alt i ett-løsning som inkluderer telefon, programvare, umiddelbar tilgang til telefonnettet og et begrenset beløp til dekning av ringetid, uten å måtte tegne et abonnement eller betale noen månedlig avgift.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.