Nordmenn "kupper" svenske Jobline

Erik Dahl og Stein-Erik Myhre er ansatt ved Joblines hovedkontor i Stockholm. I tillegg er Kai Bruun og Eva Bredesen ansatt i den norske ledelsen.

Nordmannen Erik Dahl (42) blir ny finansdirektør i Jobline. Dahl kommer fra det amerikanske dataselskapet NCR, hvor han blant annet hadde flere ledende stillinger innen finansvirksomheten.

Samtidig stiger Jobline-veteranen Stein-Erik Myhre (28) i gradene. Myhre har vært markedssjef for Jobline i Norge, og blir nå produktsjef i Jobline International med fokus på utvikling av nye produkter og tjenester.

Han skal også arbeide med å implementere disse i de 10 europeiske landene Jobline nå er etablert i. Myhre har vært med fra starten av den norske delen av selskapet og vil nå bruke sin erfaring i Jobline International.

Samtidig ekspanderer den norske delen av rekrutteringsselskapet, og nærmer seg nå 40 ansatte. Jobline Norge styrker salgs- og markedsinnsatsen, og ansetter to nye medarbeidere, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Kai Bruun (32), som kommer fra stillingen som salgssjef i Storebrand, begynner i tilsvarende stilling hos Jobline. Bruun har seks års erfaring innen salg, noe Joblines Norge-direktør Haakon Gellein er glad for.

Ny markedssjef er Eva Bredesen (29). Hun kommer fra Leo Burnett, og har tidligere jobbet som salgsansvarlig i Performance Nordic AS, et selskap spesialisert på lojalitetsprogram for både næringslivs- og forbrukermarkedet.

Til toppen