BEDRIFTSTEKNOLOGI

Norges Eksportråd har tillit til Windows 2000

Under lanseringen av Windows 2000 i Oslo Spektrum torsdag, offentliggjorde Norges Eksportråd at de har valgt det nye operativsystemet som sin framtidige plattform.

Wegard Alm
18. feb. 2000 - 10:44

Norges Eksportråd er det nasjonale kompetansesenteret for eksport og internasjonalisering. Målet er å bidra til å øke norske bedrifters konkurranseevne og lønnsomhet i de internasjonale markedene. Nå satses det for fullt på Internett som informasjonskanal, og under Windows 2000-lanseringen i Oslo Spektrum torsdag 17.02 opplyste Eksportrådet at de vil bruke dette nye operativsystemet på alle sine plattformer.

Eksportrådet begrunner sitt valg av Windows 2000 med forbedret stabilitet og "oppetid", samt systemets antatte lange levetid. Nå skal alle servere som tilhører Eksportrådet oppgraderes til den nye standarden.

- Vår satsing på Internett er strategisk viktig fordien stor del av våre kunder benytter våre web-løsninger, opplyser IT-sjef David Mostad i Eksportrådet.

- På grunn av vår tilstedeværelse i de fleste tidssoner er det viktig at våre tjenester er tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken, fortsetter Mostad.

- Vi er meget godt fornøyd med at Eksportrådet har valgt Windows 2000 som plattform for sine IT-løsninger, sier Ole Morten Settevik, administrerende direktør for Microsoft Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.