JUSS OG SAMFUNN

Norges raskeste nyhetsagent?

Spenn fast sikkerhetsbeltet og slå opp Dynanews Monitor. Tjenesten oppsummerer fortløpende norske og internasjonale nyheter fra over 150 kilder.

Per Siljubergsåsen
3. aug. 1998 - 10:48

Vi har etterhvert fått en rekke interessante nyhetsagenter for norske forbrukere, levert fra blant andre SOL, EUnet, Telia og HjemmeNett. Dynanews Monitor (se peker i margen til høyre) er enda en norskutviklet agent.

Tjenesten er fri for kosmetikk. Prioriteringen er å gi raske oppdaterte "teasere" eller pekere til nyheter fra de største

nyhetstjenestene. Nyhetene er samlet i kategoriene siste fem nyheter, generelle nyheter, økonomi & finans, politikk & samfunn, data & teknologi, helse & miljø, kultur og sport. Ut over dette kan du definere din egen nyhetsagent eller søke på nyheter basert på nøkkelord og/eller kilde.

Tjenesten har vært tilgjengelig på nettet en stund uten å ha fått for mye oppmerksomhet. Det skyldes kanskje at den er rettet mer mot en profesjonell målgruppe. Men Dynanews Monitor er så effektiv at den kan være nyttig også for entusiaster og nyhetssøkende nettsurfere generelt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.