KARRIERE

Norman etablerer utviklingsavdeling i India

Det norske sikkerhets-selskapet Norman satser på indisk utviklingskraft.

25. sep. 2007 - 09:14

Det norske børsnoterte sikkerhetsselskapet Norman forteller at de nå etablerer en ny forsknings- og utviklingsavdeling i Chandigarh, i India.

- I vår søken etter kompetanse og ressurser for å gjennomføre vår vekststrategi falt valget naturlig på India og Chandigarh. Dette er et område med høy kompetanse og rik tilgang på ressurser, sier Trygve Aasland, administrerende direktør i Norman, i en pressemelding.

- Vi mener etableringen og kompetansen i Chandigarh, i kombinasjon med eksisterende organisasjon, sikrer at vi også i fremtiden vil være i front på proaktive sikkerhetsløsninger, sier Aasland.

Ifølge Norman går trusselbildet mot gjennom en kontinuerlig forandring, og det gjør at markedet hele tiden ønsker nye sikkerhetsløsninger. Norman tror derfor på kraftig vekst, og regner med å kunne dekke opp for det gjennom sin satsning på indisk kompetanse.

- Det nye kontoret vil arbeide tett med eksisterende utviklingsavdeling på Lysaker utenfor Oslo, og vil være med på utvikling av nye innovative løsninger og vedlikehold av eksisterende sikkerhetsprodukter, sier Aasland.

Norman sier at de også vil etablere kontor for virusanalyse og supporttjenester på det nye India-kontoret.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.