Norman fikk partneravtale med HP

Avtalen innebærer blant annet at HP OpenView vil støtte Normans kommende suite.

Avtalen innebærer blant annet at HP OpenView vil støtte Normans kommende suite.

Datasikkerhetsselskapet Norman har inngått avtalen «HP Developer and Solution Partner Program», heter det i en pressemelding. Avtalen gir Norman tilgang på verktøy og ressurser for å integrere sine sikkerhetsprodukter mot Hewlett-Packards maskin- og programvareplattformer.

Avtalen vil være til fordel for kunder som benytter en kombinasjon av løsninger fra HP og Norman. Første fase er allerede godt i gang og omfatter HP OpenView støtte for Normans kommende sikkerhetssuite.

– HP OpenView er en av verdens mest utbredte plattformer for overvåkning av produkter og prosesser. Vi opplever at kunder ønsker flest mulig av sine operative IT-løsninger og prosesser integrert mot en drifts- og overvåkningssentral, inkludert deres sikkerhetsløsninger. Derfor er vi veldig fornøyd med at vi nå har fått denne avtalen på plass og snart kan tilby dette som et alternativ til nye og eksisterende kunder, sier Audun Lødemel i Norman.

Den tekniske integrasjonen mellom løsningene er gjort av det norske HP partneren Manage-E.

– Det er nyttig og bra at vi har et norsk teknologiselskap som partner. Norman leverer effektiv beskyttelse som gir ekstra kvalitet i vår løsning, sier landsjef Morten Meier i HP Software Norge.

Til toppen