RESULTATERFINANS

Norman i samarbeid med konkurrent

Norman Data Defense Norge har inngått et samarbeid med Merkantildatas datterselskap, Protect Data AS, om gjensidig salg av hverandres datasikkerhetsprogramvare. Protect Data er fra før av konkurrent av Norman på virusprodukter i det norske markedet.

Eirik Flaa
18. mars 1998 - 16:58

Norman Data Defense Norge vil begynne å selge brannveggløsninger for konkurrenten Protect Data. Til gjengjeld skal Protect Data AS som er heleid datterselskap av Merkantildata, selge Normans viruskontrollprodukter på det norske markedet.

- Vår egen brannveggløsning er beregnet for bedrifter med behov for svært høy sikkerhet, men vi har manglet en lettere løsning tilpasset mindre bedrifter med behov for større fleksibilitet, sier administrerende direktør i Norman Data Defense, Tom Christensen, til digi.no. Han forklarer at det trolig ville tatt ett år og kostet masse penger å utvikle en tilsvarende brannveggløsning selv.

- Vi hadde rett og slett ikke tid til å utvikle dette selv, sier Christensen som selv initierte samarbeidet med Protect Data.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.