Norman-sjefen gikk i protest

Uenighet med konsernledelsen om strategivalg førte til at sjefen for Norman Data Defense Norge, Tom Christensen sa opp sin stilling i protest 8. mai i år. Konsernledelsen i Norman har hittil fortiet saken.

Administrerende direktør i Norman Data Defense Norge, Tom Christensen, sa 8. mai i år opp sin stilling i protest mot ledelsens ressurskrevende USA-satsing. Christensen var kritisk til at den profitable norske virksomheten og datterselskapet Ibas ble melket for ressurser, for å støtte opp under den overambisiøse satsingen i utlandet.

Etter 8. mai fungerte Christensen i sin stilling i en uke, før han forlot selskapet for godt. Ledelsen skal ha lovet å informere markedet om Christensens avgang, men hittil har ikke markedet hørt en lyd fra selskapet.

Christensen kan bekrefte at han ikke lenger jobber i selskapet, men vil ikke kommentere saken utover dette.

- Jeg vil ikke kommentere saken. Du får snakke med Wullstein (Gunnel Berdal Wullstein er konsernsjef i Norman Data Defense Systems ASA, red. anm.), sier Christensen til digi.no.

Hverken styreformann Arthur Olafsen eller Gunnel Berdal Wullstein var tilgjengelige for kommentar da digi.no kontaktet selskapet fredag.

Til toppen