NorSIS må finne ny direktør

Tore Larsen Orderløkken går til Evry.

Tore Larsen Ordreløkken slutter som administrerende direktør i Norsk senter for Informasjonssikring (NorSIS) for å gå over i en direktørstilling i EVRY.
Tore Larsen Ordreløkken slutter som administrerende direktør i Norsk senter for Informasjonssikring (NorSIS) for å gå over i en direktørstilling i EVRY. (Bilde: Per Ervland)

Tore Larsen Orderløkken går til Evry.

NorSIS kunngjorde i dag at administrerende direktør Tore Larsen Orderløkken skal forlate sin stilling for å gå til stillingen som Vice President Sikkerhet, kvalitet og risk management i Evry fra 1. september.

– Det har vært en spennende reise og et privilegium å jobbe i NorSIS. Jeg har svært dyktige, kreative og hardtarbeidende medarbeidere som hver dag setter informasjonssikkerhet på samfunnsagendaen. Når jeg nå føler vemod med å slutte, er det også blandet med stolthet over hva vi sammen har utrettet disse årene sier Orderløkken i en pressmelding.

NorSIS begynner nå arbeidet med å finne en ny direktør.

– Vi er stolte over at vår direktør går over i en meget viktig stilling i Norges største IT-selskap. Tores innsats i NorSIS har vært av større samfunnsmessig viktighet enn folk flest vet, sier styreleder Morten Irgens.

– I et samfunn hvor alt er avhengig av IKT er vi helt avhengig av IKT-sikkerhet. I et samfunn hvor vår velferd er avhengig av informasjon, er vi helt avhengig av informasjonssikkerhet. Tore, med sin unike erfaring, faglige egenskaper og engasjement, har bidratt til å sette informasjonssikkerhet på agendaen i Norge; ja til å øke sikkerheten blant norske virksomheter og innbyggere. Jeg vil spesielt fremheve hans rolle i å utvikle NorSIS til et viktig instrument for regjeringens forebyggende informasjonssikkerhetsarbeid, sier Irgens.

Orderløkken har vært NorSIS-direktør i nærmere ni år.

– Arbeidet med sikkerhet, kvalitet og risikostyring er godt forankret i Evrys konsernledelse. Jeg ser frem til å starte i Evry og ta aktivt del i utviklingen av ett av Norges mest kompetente miljøer. Sammen skal vi ruste oss for å løse de krevende oppgavene det er med å være i forkant av, spesielt på sikkerhetsområdet, til beste for Evry, våre kunder og samfunnet, sier Orderløkken.

Saken er oppdatert klokken 12.01 med en ekstra uttalelse fra Tore Larsen Orderløkken.

Til toppen