Norsk barnemobil lansert i Bulgaria

Bipper får plass i 200 bulgarske butikker og markedsføres gjennom en stor operatør.

Bipper-gründer Silje Vallestad (i den røde lenestolen til vesntre) presenterte løsningen sin på et talkshow i den bulgarske tv-kanalen Kanal1.
Bipper-gründer Silje Vallestad (i den røde lenestolen til vesntre) presenterte løsningen sin på et talkshow i den bulgarske tv-kanalen Kanal1. (Bilde: Bipper)

Bipper får plass i 200 bulgarske butikker og markedsføres gjennom en stor operatør.

Norske Bipper har en løsning som gjør at foreldrekontroll kan legges rett inn i SIM-kortet til barnas mobil, og styres gjennom en portal på Internett. Løsningen ble lansert kommersielt i Norge i september i år, i et samarbeid med mobiloperatøren Tele2.

Bipper opplyser at de har inngått et tilsvarende samarbeid med den bulgarske operatøren Vivacom. Selve løsningen representeres i Bulgaria gjennom en franchiseavtale med et lokalt programvareselskap, Sirma, som deltatt i utviklingen av verktøyet siden høsten 2008.

Vivacom beskrives som en «familieorientert operatør» med over en million abonnenter. Bipper skal selges i over 200 butikker fordelt over hele Bulgaria. Som ledd i lanseringen ble Bipper gjenstand for en seanse i et populært talkshow på landets Kanal1.

Til toppen