Norsk Citrix-stevne med sjeldne guruer

Faglige berømtheter er med når Citrix User Group Norge feirer sin femårsdag på Geilo.

Norsk Citrix-stevne med sjeldne guruer

Faglige berømtheter er med når Citrix User Group Norge feirer sin femårsdag på Geilo.

Brukerforeningen for Citrix i Norge, Citrix User Group, ble etablert for fem år siden. Det har gruppen tenkt å feire på solid faglig vis, forteller styremedlem Atle Rønningen til digi.no.

– Vi feirer femårsjubileet på vår høstkonferanse på Geil 8. og 9. november, forteller han.

Det er tradisjonelt svært godt oppmøte på foreningens to årlige tekniske samlinger, opptil 200 av foreningens 250 individuelle medlemmer.

Rønningen regner med ekstra godt oppmøte i år, siden det utfordrende og lærerike faglige programmet omfatter innledninger fra tre internasjonalt kjente eksperter innen Citrix: Douglas Brown fra DABCC, Rick Dehlinger fra iQurious og Andrew Innes fra Citrix selv. I tillegg er det flere anerkjente norske Citrix-eksperter.

– Det er vanskelig å overdrive berømmelsen til særlig Douglas Brown og Rick Dehlinger, mener Rønningen. – Det finnes ikke en Citrix-administrator som ikke har hørt om de to.

Brown er kjent blant annet for Methodology in a Box (MIAB) – The Ultimate Citrix Install Guide . Han var «Senior Systems Engineer» i Citrix i årene 2001 til 2004, og mottok Microsofts fremste utmerkelse Most Valued Professional (MVP) i både 2005 og 2006.

Dehlinger er mannen bak den uomgjengelige Citrix Installation and Tuning Tips og andre initiativ for å spre kunnskap om Citrix-verdenens indre finesser. Dehlinger hadde arbeidet mange år i Citrix da han høsten 2005 lot seg rekruttere til Microsoft, der han nøyde seg med tre måneder før han gikk ut for å stifte iQurious, et selskap som har løsninger «for å automatisere alle sider ved applikasjonsleveranser, og kan opprette og drifte dine Citrix-systemer på en brøkdel av tiden og til en brøkdel av kostnaden.»

    Les også:

Til toppen