Norsk Data Senter inngår avtale med Jernbaneverket

Norsk Data Senter har inngått avtale med Jernbaneverket om levering av HP multifunksjonsmaskiner.

Norsk Data Senter har inngått avtale med Jernbaneverket om levering av HP multifunksjonsmaskiner.

Leverandøren av data og teleløsninger Norsk Data Senter, har inngått avtale med Jernbaneverket om levering av HP multifunksjonsmaskiner. Rammeavtalen som er på to år har for Norsk Data Senter en verdi på 16 millioner kroner, der Jernbaneverket har opsjon på ytterligere to år.

Norsk Data Senter ble valgt som eneleverandør i sterk konkurranse med andre aktører. Alle bestillinger i avtalen vil primært gå gjennom web-portalen NDS netthandel. Norsk Data Senter har fra tidligere en rammeavtale med Jernbaneverket om kjøp av IT maskinvare.

Norsk Data Senter er en IKT totalleverandør og dekker områdene PC`er, servere, nettverk, kommunikasjon, programvare, programvareutvikling, web, telefonsystemer og tilbehørsprodukter. Selskapet har i tillegg erfaring innen konsulenttjenester, prosjektgjennomføring, døgnvakt, service, drift og fjerndrift. Norsk Data Senter hadde i fjor en totalomsetning på omlag 300 millioner kroner. Selskapet ble etablert i 1979 og har i dag 100 ansatte med hovedkontor i Moss og avdelinger i Bergen, Trondheim og Elverum.

Til toppen