Norsk Data Senter inngår nye kontrakter

Det Moss-baserte IT-selskapet Norsk Data Senter har inngått en rekke nye kontrakter.

Det Moss-baserte IT-selskapet Norsk Data Senter har inngått en rekke nye kontrakter.

Norsk Data Senter har nylig inngått kontrakter med Sykehuset Østfold og Sykehuset Asker og Bærum HF, samt hjemme PC-avtaler med Norlandia, Hydronic og Råde Kommune.

Avtalene har en totalverdi på til sammen 2 millioner kroner og bekrefter den gode utviklingen som Norsk Data Senter nå opplever, skriver selskapet i en pressemelding.

Sykehuset Østfold og Sykehuset Asker og Bærum HF valgte Norsk Data Senter som leverandør av 120 Canon skannere for å gjøre pasientjournaler tilgjengelig i elektronisk form. For Norsk Data Senter har denne avtalen en verdi på 1.25 millioner kroner.

I følge hjemme-PC-avtalene med Norlandia og Råde Kommune får samtlige ansatte tilbud om bærbare og stasjonære PC`er, printere og skjermer fra HP, mens avtalen med Hydronic gir de ansatte tilbud om PC`er fra Fujitsu Siemens, skjermer fra LG og Canon kameraer. Disse tre avtalene har hver en verdi på om lag 250 000 kroner.

Norsk Data Senter er en totalleverandør og dekker områdene PC`er, nettverk, kommunikasjon, alle løsninger for dokumenthåndtering, programvare, applikasjonsutvikling, web, kurs og alt innen tilbehørsprodukter.

Til toppen