PODKAST

– Norsk fiberbransje er inne i en gullalder

Det sier teleanalytiker Harald Wium Lie. Han mener også at Internett ser ut til å være en god idé, og kanskje også en allemannsrett.

Teleanalytiker Harald Wium Lie i Analysys Mason.
Teleanalytiker Harald Wium Lie i Analysys Mason. Foto: Sebastian Storvik
22. jan. 2020 - 13:47

Teleanalytiker Harald Wium Lie i Analysys Mason sier norsk fiberbransje tjener gode penger og er inne i en gullalder. Før jul leverte han den årlige dekningsundersøkelsen for Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), i sommer under Arendalsuka holdte han foredrag om det idéen han kaller «Allemannsnett». Allemannsrett til allemannsnett. Denne episoden av Dobbeltklikk handler om bredbånd.

– Internett er en veldig god idé, sier Wium Lie.

Podkasten Dobbeltklikk

Sebastian Storvik. <i>Foto: Eirik Helland Urke</i>
Sebastian Storvik. Foto: Eirik Helland Urke

Sebastian Storvik i Digi.no og Inside Telecom har foreløpig mer kompetanse innen journalistikk enn IT. Dette forsøker han å jevne ut. Hver uke snakker han og representanter fra redaksjonen med kilder om aktuelle temaer fra IT-bransjen i Digis podkast Dobbeltklikk.

Hvis du abonnerer på Dobbeltklikk på Apple podcasts, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag morgen, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på jobben, på vei hjem, eller når som helst ellers, det er opp til deg. Vi høres.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.