Norsk homoportal er blant verdens største

For et halvt år siden dro to norske gründere til USA for å starte en nettportal for homofile. I dag er Bgay.com en av verdens største homoportaler.

For et halvt år siden dro to norske gründere til USA for å starte en nettportal for homofile. I dag er Bgay.com en av verdens største homoportaler.

Den norskeide Internett-portalen for homofile, Bgay.com har de siste fem månedene vokst med 1000 nye brukere hver eneste dag, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Portalen har base i San Francisco, og er i dag en av verdens største nett-portaler for homofile. Ved utgangen av februar i år hadde portalen 150.000 unike brukere og i disse dager passeres grensen på 300.000 unike brukere i måneden.

Eierne bak bgay.com, Hans Smines og Monika Dypeng, uttaler i pressemeldingen at dette er veldig hyggelige trafikktall. De norske gründerne legger også vekt på at det i løpet av de siste fem månedene ble brukt i underkant av 150.000 kroner totalt på markedsføring.

- Et godt produkt som jungeltelegrafen bringer videre og god kjennskap til "geriljamarkedsføring" er mye av hemmeligheten bak suksessen, forteller de.

Selskapet lanserte en norsk versjon av portalen i våres, og også denne har vært en suksess. Den norske versjonen har nå 10.000 unike brukere og 50.000 sidevisninger i måneden. - Vi ser at vi som er i et såpass begrenset nisjemarked er nødt til å tenke globalt og per i dag er vi nødt til å sette fokus på den vestlige del av verden under ett, uttaler Smines og Dypeng.

- Før vi virkelig setter inn førstegiret må vi ha tilstrekkelig kapital i ryggen. Vi er ikke helt ferdige på investeringssiden ennå, men plan og strategi for posisjonering er på plass, bedyrer de.

Les også:
Homseportal sklir inn i Norge
Etablerer norsk homoportal i USA
Til toppen