JUSS OG SAMFUNN

Norsk homoportal er blant verdens største

For et halvt år siden dro to norske gründere til USA for å starte en nettportal for homofile. I dag er Bgay.com en av verdens største homoportaler.

Therese Werenskiold
7. aug. 2000 - 09:40
Bgay.com


Eierne bak bgay.com, Hans Smines og Monika Dypeng, uttaler i pressemeldingen at dette er veldig hyggelige trafikktall. De norske gründerne legger også vekt på at det i løpet av de siste fem månedene ble brukt i underkant av 150.000 kroner totalt på markedsføring.

- Et godt produkt som jungeltelegrafen bringer videre og god kjennskap til "geriljamarkedsføring" er mye av hemmeligheten bak suksessen, forteller de.

Selskapet lanserte en norsk versjon av portalen i våres, og også denne har vært en suksess. Den norske versjonen har nå 10.000 unike brukere og 50.000 sidevisninger i måneden. - Vi ser at vi som er i et såpass begrenset nisjemarked er nødt til å tenke globalt og per i dag er vi nødt til å sette fokus på den vestlige del av verden under ett, uttaler Smines og Dypeng.

- Før vi virkelig setter inn førstegiret må vi ha tilstrekkelig kapital i ryggen. Vi er ikke helt ferdige på investeringssiden ennå, men plan og strategi for posisjonering er på plass, bedyrer de.

Les også:
Homseportal sklir inn i Norge
Etablerer norsk homoportal i USA
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra