RESULTATERFINANS

Norsk-indisk samarbeid om e-handel

Det norske Internett- selskapet Webcenter Solutions skal utvikle og selge e- handelstjenester sammen med det indiske selskapet VisualSoft. De to selskapene vil samarbeide om å utvikle webløsninger for SMB-markedet.

Sigvald Sveinbjørnsson
8. mars 2000 - 05:15

Internett- selskapet Webcenter Solutions skal samarbeide med det indiske selskapet VisualSoft om utvikling og salg av e- handelstjenester myntet på små- og mellomstore bedrifter.

Tjenesten, som går under navnet e-mart, skal gjøre det mulig for personer uten erfaring med avansert programmering å lage sin egen nettbutikk, med produktkatalog, betalingsløsninger, bokføringsløsninger og faktureringsløsninger.

VisualSoft skal stå for den tekniske utviklingen av produktet, mens Webcenter Solutions skal skreddersy og selge e-mart i det norske markedet.

- VisualSoft har et enormt utviklingsmiljø i Hyberabad, India, med rundt 2.000 ansatte. Disse sitter på mye av den samme kompetansen som vi har i Norge, sier Håkon Inngjerdingen, daglig leder i Webcenter Solutions, til digi.no.

- Avtalen er spennende og gir oss tilgang til et enormt utviklingsmiljø, forteller han.

Webcenter Solutions utvikler webapplikasjoner og Intranettsløsninger for blant annet Forsvaret og Veritas. Selskapet ble etablert i 1996, og har nå rundt 100 ansatte, og omsatte i 1999 for 105 millioner kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.