KORTNYTT

Norsk Linux-butikk på nett

Norges første nettbutikk for Linux-produkter og x86-servere er åpnet med engelsk språk og drifting fra Tyskland.

3. mai 2004 - 10:43

Norges første nettbutikk for Linux-produkter og x86-servere er åpnet, skriver DNS Norge i en pressemelding. Butikkspråket er engelsk og selve nettbutikken ligger i Tyskland.

Bak den nye nettbutikken står Sun Microsystems og distributøren DNS Norge. På nettbutikken opereres det med faste priser. Prisene skal matche gjeldende «gatepris» og skal kunne justeres på kort varsel.

Den engelskspråklige nettbutikken driftes i Tyskland for det tyske- og skandinaviske markedet. Når brukerne, som både kan være sluttkunder og forhandlere, går inn på butikkens no.-adresse oppgis prisene i norske kroner. Ved kjøp blir også bestillingen oversendt norske forhandlere og distribusjonsledd.

- Linuxprodukter henvender seg til et svært prisfølsomt marked. Som en rendyrket nettbutikk for Linux med tilhørende produkter vil nettbutikken bli et gunstig kjøpested for kunder som ønsker «best buy» av Linux og x86-servere med tilhørende produktivitetsverktøy, sier administrerende direktør Stein-Erik Skogeng i Sun Microsystems.

Utvalget vil etter hvert bli utvidet med StarOffice og skrivebordsalternativet Java Desktop System.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.