Norsk nett-tivoli åpnet

I dag åpnet Norskespill.no AS sin nye spilltjeneste på nett, tivoli.no. Du må være minst 18 år for å få lov til å spille.

Tivoli.no er navnet på det nye pengespillet på Internett som Lotteritilsynet har gitt tillatelse til. Nettspillet eies av Cee.tv (49 prosent) og De 10 Humanitære (51 prosent), som er et selskap som er eid av Den Norske Kreftforening, Flyktningerådet, Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke, Nasjonalforeningen for folkehelsen, Norges Blindeforbund, Norges Handikapforbund, Norges Rød Kors, Norsk Folkehjelp, Redd Barna og Redningsselskapet.
Organisasjonene fikk prøvetillatelse til å starte pengespill på Internett i fjor, men da på visse krav: For det første må du være minst 18 år for å få tilgang til nettspillet. Dernest kan ikke den enkelte spiller overføre mer enn 1500 kroner i uka til sin spillkonto. Og for det tredje skal alle transaksjoner mellom spillerens kontoer skje innenfor bankenes brannmurer, ikke på selve spillnettstedet.

I praksis fungerer pengetransaksjonene slik: Når du overfører penger til Tivoli.no, blir beløpet registrert i din "lommebok" som er integrert med spillene og det øvrige spillesystemet. Før du kan begynne å spille for penger, må du gå til lenken "Kasse" på tivoli.no, der du må overføre penger fra "Lommebok" til "Spillekonto". Når du satser, blir så spillekontoen belastet innsatsbeløpet. Når du vinner, blir kontoen "Gevinst" godskrevet.

Hvis du ønsker det, kan du også spille for gevinsten. Det gjøres ved at du overfører penger fra kontoen "Gevinst" til "Spillekonto". Likevel: Den samlede saldoen på spillekontoen kan aldri overstige 1500 kroner.

Som spiller kan du velge mellom å overføre penger via Visakort eller Mastercard, eller overføre via giro.

Til å begynne med åpnes det for tre spill på tivoli.no: "Lykkehjul", "21" og "Skrap og vinn".

Les mer om:
;