FORBRUKERTEKNOLOGI

Norsk Tuner Digitalradio blir igjen helt gratis

Etter et år som betaltjeneste, blir Norsk Tuner Digitalradio igjen gratis, med reklame.

6. juli 2007 - 09:00

Norsk Tuner gjør desktopradioen Norsk Tuner Digitalradio – for Windows – og nettsidene på Norsk Tuner helt gratis, heter det i en pressemelding.

Tjenesten startet i 2006 som gratistjeneste, men som følge av sviktende radioreklame og høy bruk, ble den gjort om til betaltjeneste.

Norsk Tuner mener de står sterkere i dag, og at desktopspilleren er konkurransedyktig for radioreklame. Samtidig vil de oppmuntre nye brukere, og spesielt forbrukermarkedet til å oppdage det de mener er et svært brukervennlig radiotilbud.

Reklame skal settes inn slik at den spilles av før en radiokanal starter, og ved kanalbytte. Norsk Tuner anslår markedet for radioreklame til mellom 200 og 300 millioner kroner, og håper å få opptil én prosent av dette.

Norsk Tuner hadde som betaltjeneste flest brukere i bedriftsmarkedet innen offshore og maritim. De mener å ha løst problemene med ustabilitet som preget tjenesten i 2006.

Tjenesten omfatter mange hundre norske radiokanaler, alt fra små lokalradioer i distriktene, til NRK og IT-avisen. I tillegg kommer et enormt antall utenlandske sendinger. PC-klienten lastes ned gratis fra selskapets nettside.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.