BEDRIFTSTEKNOLOGI

Norsk videochat bakes inn i prosjekt-tjeneste

Appear.in og Trello blir partnere.

Tredjeparts-tjenester skal gjøre Trello enda mer fleksibelt.
Tredjeparts-tjenester skal gjøre Trello enda mer fleksibelt. Bilde: Trello
16. sep. 2015 - 12:22

For få dager siden omtalte digi.no den norske tjenesten Someone.io, som satser på å hjelpe bedrifter med å organisere tiden sin bedre. Det er snakk om å bruke en visuell nettskytjeneste som vil være behjelpelig til å håndtere oppgaver internt i teamet.

Les også: Denne fargerike, norske tjenesten skal øke din produktivitet

Utviklerne av tjenesten nevner Trello som en av sine store konkurrenter, og nå offentliggjør også nettopp Trello en større oppdatering som retter seg mer mot bedrifter.

Nyheten heter «Business Class», og det er en ny vri på allerede eksisterende abonnementsversjon av Trello.

Nye Business Class innebærer altså at man kan koble opp tredjepartstjenester opp mot produktet, det vil si verktøy som GitHub, Slack og Salesforce.

Norsk tjeneste er med

Og ikke minst – norske appear.in, som vi har omtalt ved flere anledninger.

Disse tredjepartsappene kalles for «power ups», og informasjonen fra dem vil integreres direkte inn i Trello-kortene, samtidig som de aktuelle tjenestene også vil oppdateres med informasjon fra Trello.

Det koker ned til mer oversiktlig planlegging av prosjekter i bedriftene som da kan få matet inn data og påminnelser fra disse appene. Også tjenester som Dropbox, Google Drive, Evernote, Twitter, Box og flere er støttet i nye Trello.

Les også: Vil bli like store som Snapchat

Når det gjelder appear.in, aktiveres det i «power ups»-menyen, og når det er tid for et team-møte klikker alle deltakerne på knappen som vil være synlig i prosjektet. En egen fane vil da dukke opp der videosamtalen aktiveres.

Denne fanen kan dras fritt rundt og plasseres for eksempel ved siden av Trello-prosjektet.

Den nye businessklassen til Trello har flere fordeler, der man kan for eksempel tagge prosjekter for bedre oversikt, lage grupper og sortere dem.

Det er også nye muligheter for administratorer av prosjekter og grupper som igjen fører til bedre sikkerhet.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.