FORBRUKERTEKNOLOGI

Norske designer-vesker for PC

Karianne Sæther har et tilbud til mobile PC-brukere som vil se fasjonale ut.

29. sep. 2005 - 13:01

Karianne Sæther har skapt Moo, et PC-veskemerke som lanseres i Europa i høst. Kolleksjonen består av skinnvesker i eksklusiv utførelse, som skal gi den økende gruppen av mobile PC-brukere anledning til å se funky og fasjonable ut selv når de bærer laptopen med seg. Veskene er designet i Norge og håndsydde i Argentina.

Kolleksjonen har hatt suksess i sitt første innsalg i både Sverige, Sveits og Norge. Den har vært tilgjengelig siden 15. september i utvalgte design- og motebutikker i Stockholm, Zürich og Oslo (Voga, Færner Jacobsen, Zenon, Soul, Jane Doe, Hjemmefronten, Norway Design). Distributøravtaler er satt opp for videre salg i Sverige, Danmark, Finland og Benelux.

– Fine PC-vesker er mangelvare og Moo er akkurat det vi har vært på jakt etter. Det er velgjorte vesker av høy kvalitet med god design. Laptopvesker er noe vi bærer med oss daglig og burde være mer i takt med moten og individuelle stilarter slik som andre ting vi har på oss, sier Kalle Ferner, daglig leder hos Ferner Jacobsen i Oslo.

Philip Synnestvedt sier til digi.no at responsen hittil har vært helt enorm, og at det er et press fra butikkene for å levere flere eksemplarer av veskene.

Veskene koster mellom 2.350 og 3.000 kroner.

Her kan du se alle veskene!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.